В Одеській області знищили понад 150 тисяч дерев

В Одеській області знищили понад 150 тисяч дерев.

В Одеській області знищили понад 150 тисяч дерев. Скриншот: видео facebook.com/balinskyy.vladislav

Події
14 лютого 2022 13:41

У селі Петровірівка Одеської області невідомі повністю вирубали лісовий масив, висаджений у рамках державної програми "Ліси України" у 2007 році. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на еколога та активіста Владислава Балінського.

Наразі вже знищили близько 30 гектарів зелених насаджень, а це понад 150 тисяч дерев.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Відео: facebook.com/balinskyy.vladislav

На думку еколога, ліс знищують для того, щоб надалі створити в заплаві річки Великий Куяльник протизаконний піщаний кар'єр. Також Владислав Балінський зазначив, що Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу вже давно бореться з подібними незаконними діями, проте подолати корупцію самотужки їй не під силу.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що в невеликому сквері біля головного корпусу Одеського національного технологічного університету на вулиці Канатній за останні два тижні спилили два десятки дерев. Також ми писали про те, що в рамках озеленення одеські комунальники висаджують хвойні дерева на території скверів, навчальних закладів та залізничних колій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах