В Одесі збудують Центр народної медицини

В Одесі збудують Центр народної медицини.

В Одесі збудують Центр народної медицини. Фото: 8news.com.ua

Події
14 лютого 2022 16:51

В одеській Аркадії на вулиці Генуезькій з'явиться Центр народної медицини. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на портал Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

Новий медичний центр збудують за адресою вулиця Генуезька,1. Це буде триповерхова будівля з кабінетами лікарів та впорядкованою прилеглою територією з паркінгом.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram. 

В Одесі збудують Центр народної медицини.В Одесі збудують Центр народної медицини. Скриншот: e-construction.gov.ua

Згідно з документацією, приватна клініка буде "каскадної форми з зеленими відкритими терасами та придатним до експлуатації дахом".

Відомо, що замовником будівництва є компанія "Арт-Тексбуд". За даними системи YouControl, це підприємство зареєстрували у травні минулого року. Молода фірма, статутний капітал якої становить 10 мільйонів гривень, спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових будівель. До речі, ділянку на вулиці Генуезькій компанія придбала ще в червні 2021 року. На даний момент на території, де незабаром збудують медичний центр, знаходиться пустир.

Раніше Vgorode розповідав про те, що на Одещині відремонтують дорогу державного значення Мелітополь-Новоазовськ. Також ми писали, що в Одесі збудують новий урбан-парк, льодову арену та спортивну школу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах