Одесити стали масово оформляти закордонні паспорти

Одесити стали масово оформляти паспорти.

Одесити стали масово оформляти паспорти. Фото: dmsu.gov.ua

Події
15 лютого 2022 18:56

В одеських сервісних центрах утворилися великі черги з охочих оформити закордонні паспорти. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на 8News.

За словами голови управління Державної міграційної служби в Одеській області Олени Погребняк, співробітники сервісних центрів обслуговують 400 осіб щодня, що втричі-вчетверо більше, ніж зазвичай. Такий наплив відвідувачів розпочався одразу після вихідних. Особливо на людей вплинуло те, що Ізраїль оголосив про евакуацію своїх громадян та дипломатів.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Нагадаємо, що сьогодні з одеського аеропорту відлетів до Ізраїлю перший евакуаційний літак. Він забрав із Одеси ізраїльських громадян та дипломатів, які побажали залишити місто через загрозу вторгнення російських військ. Рейс вирушив уранці до міста Тель-Авів. Крім того, подібні рейси до Ізраїлю виконуватимуть із Києва та Харкова.

Вчора ми писали про те, як зараз літають літаки з аеропорту Одеси і чи будуть якісь зміни у зв'язку з напруженою ситуацією в Україні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах