На День святого Валентина одесит вкрав кульки-серця та став героєм соцмереж (відео)

У День святого Валентина невідомий вкрав кульки-серця.

У День святого Валентина невідомий вкрав кульки-серця. Фото: lux.fm

Події
16 лютого 2022 12:06

На День святого Валентина в Одесі чоловік украв біля закладу кульки у формі сердець та потрапив на камеру спостереження. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на місцеві телеграм-канали.

Так, судячи з усього, перехожий чоловік був дуже спантеличений тим, який подарунок зробити своїй другій половинці на День усіх закоханих. І тут натрапив на випадок. Нітрохи не сумніваючись, він підійшов до кульок-сердечок, які прикрашали вхід до місцевого закладу, і забрав їх. При цьому він також впевнено, з почуттям виконаного обов'язку, пішов геть. Чи хотів він порадувати кохану або йому просто сподобалися кульки, поки невідомо.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Нагадаємо, що у День святого Валентина в Одеському зоопарку обрали переможців традиційного щорічного конкурсу "Пара року". Так, найромантичнішими мешканцями звіринцю стали тигри, за яких проголосували 311 людей. На другому місці з результатом 257 голосів опинилися білочки, а третє місце посіли поні: за них одесити віддали 241 голос.

А ще незадовго до Дня всіх закоханих відбулася майже кінематографічна історія втечі кількох молодих людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах