В одеському "Вікні життя" залишили дитину із запискою (оновлено)

В одеському "Вікні життя" залишили дитину із запискою.

В одеському "Вікні життя" залишили дитину із запискою. Фото: pixabay.com

Події
16 лютого 2022 11:23

У "Вікні життя" одеського пологового будинку №5 на вулиці Маршала Говорова залишили новонароджену дитину. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу Одеської міської ради.

Так, 15 лютого о 21:13 у "Вікні життя" спрацювала сигналізація. Медики прийняли та оглянули залишене там немовля. Це хлопчик вагою 3 кілограми 250 грамів.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Стан здоров'я дитини задовільний. З немовлям залишили дитячі речі та записку.

Подробиці про ситуацію обіцяли повідомити пізніше.

Оновлено:

Хлопчика доставили до пологового будинку 15 лютого о 21:13. Малюкові рівно місяць і він не ніде зареєстрований. У записці було написано час останнього годування – 20:00. Після огляду педіатрами та оформлення відповідних актів, дитину відправили до дитячої міської лікарні.

"Вікно життя" – це місце при пологовому будинку, де можна анонімно залишити дитину. Батькам гарантують повну анонімність та відсутність кримінальної відповідальності.

"Вікна життя" при дитячій міській лікарні №3, що на селищі Котовського, а також пологових будинках №7, №1 №2 та №5.

Нагадаємо, що наприкінці 2021 року двоє підлітків знайшли тіло новонародженої дівчинки. Воно лежало у полімерному пакеті у занедбаній будівлі на вулиці Сортувальній в Одесі.

А наприкінці жовтня в одеському "Вікні життя" залишили новонароджену дівчинку. Дитину принесли до міського пологового будинку № 7, розташованого на вулиці Космонавтів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах