В Одесі ранок розпочався зі святкових мінувань аеропорту та судів

В Одесі ранок розпочався зі святкових мінувань аеропорту та суди.

В Одесі ранок розпочався зі святкових мінувань аеропорту та суди. Фото: кадр з фільму "Іван Васильович змінює професію"

Події
16 лютого 2022 12:02

Сьогодні вранці, 16 лютого, анонім заявив про замінування в Одесі будівель двох судів, а також аеропорту. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-служби установ.

Так, робота Малиновського суду на вулиці Стуса та Київського суду на вулиці Варненській зупинилася. З будівель евакуювали відвідувачів та працівників. Також призупинено роботу аеропорту, де також усіх евакуювали. Поліція, вибухотехніки і кінологи з собаками перевіряють інформацію, що надійшла на місці.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Оновлено:

Будівлю Окружного суду на Фонтанській дорозі в Одесі також "Замінували".

Зазначимо, що біля аеропорту сьогодні відбулися святкові заходи на честь Дня єднання. Саме після цього надійшло повідомлення про замінування.

Нагадаємо, що о 14:00 стартує патріотична хода "За збереження суверенітету України". Початок на вулиці Дерибасівській біля готелю "Пасаж". О 14:20 на Потьомкінських сходах розгорнуть Великий прапор України. Ще один патріотичний марш відбудеться у неділю, 20 лютого. Він стартує від Дерибасівської до Дюка о 12.00. Але він буде неофіційним.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах