"Загнала себе в глухий кут": що відомо про жінку, яка кинулася під поїзд в Одесі

"Загнала себе в глухий кут": що відомо про жінку, яка кинулася під поїзд в Одесі.

"Загнала себе в глухий кут": що відомо про жінку, яка кинулася під поїзд в Одесі. Фото: depositphotos.com

Події
17 лютого 2022 17:55

Жінка, яка вранці 15 лютого кинулася під колеса електропоїзда неподалік станції "Слобідська", працювала бухгалтером та ростила сина-підлітка. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на "Новини. LIVE. Odesa".

Як повідомили сусіди жінки, загибла Олена працювала в бухгалтерії однієї з міських лікарень. Передсмертну записку вона адресувала своєму єдиному 17-річному сину Олександру, якого дуже любила.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

За словами знайомої загиблої, зі своїм чоловіком Олена розлучилася ще 15 років тому. Сина жінка ростила сама і намагалася давати йому найкраще. Хлопець закінчив коледж, після чого самостійно вступив до вищого навчального закладу на бюджетне відділення фізико-хімічного факультету. До іспитів з біології та фізики йому допомагала готуватися мати. Як згадують сусіди, і Олена, і Олександр були вихованими та товариськими людьми, багато читали та вели активний спосіб життя.

На відчайдушний крок жінку могла штовхнути велика грошова заборгованість. За словами знайомих, Олена брала в кредит великі суми грошей. На які цілі їй потрібні були кошти, невідомо, бо про свої проблеми жінка нікому не розповідала.

Нагадаємо, 15 лютого в районі станції "Слобідська" 54-річна одеситка кинулася під колеса локомотива. За словами машиніста, він побачив жінку і загальмував, проте через надто коротку дистанцію зупинити потяг не вдалося.

Також Vgorode повідомляв про те, що 16 лютого в районі селища міського типу Великодолинське вантажний потяг збив чоловіка. Постраждалого госпіталізували з черепно-мозковою травмою, струсом мозку та переломом нижньої щелепи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах