В Одесі працівник митниці попався на хабарях

В Одесі працівник митниці попався на хабарях.

В Одесі працівник митниці попався на хабарях. Фото: od.npu.gov.ua

Події
17 лютого 2022 18:58

В Одесі працівник митної служби вимагав гроші за безперешкодне проходження митниці у громадян, які прибували в Україну через Міжнародний аеропорт "Одеса". Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу ГУНП в Одеській області.

Так, за 400 доларів чиновник запропонував громадянину України без затримок пройти митний контроль із чотирма валізами привезеного з Туреччини одягу.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Відео: od.npu.gov.ua

Іншому громадянину митник пообіцяв за 700 доларів повернути дев'ять вилучених сумок з речами.

  • В Одесі працівник митниці попався на хабарях фото
  • В Одесі працівник митниці попався на хабарях фото 1
  • В Одесі працівник митниці попався на хабарях фото 2

В Одесі працівник митниці попався на хабарях фото

Фото: od.npu.gov.ua

За результатами досудового розслідування, фігуранту оголосили підозру за частиною третьою статті 368 ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою") та частиною другою статті 369-2 ("Зловживання впливом") Кримінального кодексу України.

За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно в Одесі викрили двох державних інспекторів податкової служби, які вимагали хабарі у підприємців за довідки. А наприкінці січня на хабарі викрили головного державного інспектора митного поста "Старокозаче", який систематично вимагав у громадян гроші за перетин державного кордону.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах