Весна близько: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Весна близько: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Весна близько: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: fotocontest.it

Події
20 лютого 2022 13:07

До настання весни залишається лише тиждень. Втім, стовпчик термометра в Одесі вже давно не опускався вдень нижче за нуль, а це означає, що хоч і не за календарем, зате за фактом весна вже потроху вступає у свої права. Якої ж погоди варто очікувати одеситам на тижні з 21 по 25 лютого? Для того, щоб відповісти на це питання, Vgorode ознайомився з прогнозами Гідрометеорологічного центру Чорного та Азовського морів.

Найближчими днями синоптики прогнозують переважно похмуру погоду з короткочасними дощами. При цьому в місті буде тепло. Морозів не очікується навіть вночі. 

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

21 ЛЮТОГО

У понеділок вночі та вранці в Одесі буде ясно, вдень – похмуро, а ввечері пройдуть короткочасні дощі. Швидкість південно-західного вітру вночі та вранці становитиме 3-6 метрів за секунду, проте вночі його пориви подекуди сягатимуть 12 метрів за секунду. Вдень та ввечері вітер дутиме з півдня зі швидкістю 4-6 метрів за секунду. При цьому ввечері місцями його пориви сягатимуть 11 метрів за секунду. Температура вночі: +4-6 °С тепла. Температура решту доби: +4-9°С вище за нуль. Хвилювання на морі вночі, вдень та ввечері: легке, висота хвиль до метра. Хвилювання на морі вранці: невелике, висота хвиль до 0,6 метра. Видимість на дорогах упродовж доби 100%.

22-23 ЛЮТОГО

На ніч, ранок та день вівторка прогнозують дощі, а ввечері буде хмарно. Вночі вітер дутиме з півдня зі швидкістю 4-5 метрів за секунду, вранці – із заходу зі швидкістю 3-4 метри за секунду, а вдень та ввечері – з північного заходу зі швидкістю 3-4 метри за секунду. Температура становитиме +5-8°С тепла. Хвилювання на морі буде невеликим, висота хвиль не перевищить 0,6 метра. Видимість на дорогах уночі, вранці та ввечері – 100%, вдень – від 75% до 100%.

У середу, згідно з прогнозами синоптиків, вночі та вранці в Одесі буде ясна погода, а вдень та ввечері – похмура. Температура протягом доби коливатиметься від +3°С до +6°С тепла. Швидкість північно-західного вітру протягом доби становитиме 2-6 метрів за секунду, проте вранці та вдень його пориви подекуди сягатимуть 11 метрів за секунду. Хвилювання на морі вночі, вранці та вдень буде легким, висота хвиль не перевищить метра. Втім, ввечері море буде ще спокійнішим: хвилювання буде невеликим, а хвилі не підніматимуться вище 0,6 метра. Видимість на дорогах протягом доби буде стовідсотковою.

24-25 ЛЮТОГО

24 лютого, за прогнозами синоптиків, вночі та вранці в Одесі пройдуть короткочасні дощі, вдень буде хмарно, а ввечері – трохи хмарно. Вітер вночі: північно-західний, 3-4 метри за секунду. Вітер вранці та вдень: північний, 4-6 метрів за секунду. Вітер ввечері: північно-східний, 5-6 метрів за секунду. Температура вночі знизиться до +3°С вище за нуль, а вдень підніметься до +5-7°C тепла. Вночі на морі буде невелике хвилювання: висота хвиль не перевищить 0,6 метра. Решту доби хвилювання на морі буде легким, висота хвиль не перевищить метра. Видимість на дорогах вранці – 42-100%, а решту доби – 100%.

25 лютого, вночі, вранці та вдень в Одесі буде ясно, а ввечері – похмуро. Вітер вночі: північний, 4-5 метрів за секунду. Вітер вранці: північно-західний, 1-4 метри за секунду. Вітер вдень: південно-західний, 1-5 метрів за секунду. Вітер ввечері: південний, 5 метрів за секунду. Стовпчик термометра вночі опуститься до +2-4°С тепла, а вдень підніметься до +5-6°С тепла. Хвилювання на морі протягом доби буде невеликим, висота хвиль не перевищить 0,6 метра. Видимість на дорогах незалежно від часу доби – 100%.

Нагадаємо, на вихідні в Одесі прогнозували дощову, вітряну, але теплу погоду. Також Vgorode розповідав про те, що одесит сфотографував рідкісне явище над морем, а в одеських палісадниках ще в першій половині лютого почали цвісти проліски.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах