На Таїрова в Одесі сталася стрілянина: постраждав іноземець

На Таїрова в Одесі сталася стрілянина: постраждав іноземець.

На Таїрова в Одесі сталася стрілянина: постраждав іноземець. Фото: od.npu.gov.ua

Події
20 лютого 2022 09:56

В Одесі на автозаправній станції в Київському районі сталася стрілянина. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу ГУНП в Одеській області.

Повідомлення про інцидент надійшло до поліції 19 лютого о 19.30.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На автозаправці в Київському районі Одеси сталася стрілянина.На автозаправці в Київському районі Одеси сталася стрілянина. Фото: od.npu.gov.ua

За попередніми даними, між двома компаніями молодих людей спалахнув конфлікт, під час якого один з учасників, імовірно, застосував травматичну зброю.

Внаслідок інциденту 29-річний громадянин іншої країни отримав поранення.

На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Наразі з'ясовуються обставини. Після проведення першочергової перевірки слідчі визначать правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, ввечері 28 грудня внаслідок перестрілки в більярдному клубі на вулиці Посмітного постраждали двоє людей. Одна людина отримала кульове поранення в голову і загинула на місці, другого потерпілого госпіталізували з пораненням руки.

Також Vgorode повідомляв, що на вулиці Чернишевського іноземка застрелила перехожого. Пізніше стало відомо, що жінку можуть випустити зі слідчого ізолятора під заставу, оскільки, за її словами, вона діяла з метою самооборони.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах