На Грушевського в Одесі сталася серйозна ДТП: постраждали чотири особи

На Грушевського в Одесі сталася серйозна ДТП: постраждали чотири особи.

На Грушевського в Одесі сталася серйозна ДТП: постраждали чотири особи. Фото: od.npu.gov.ua

Події
20 лютого 2022 10:57

В Одесі на вулиці Михайла Грушевського сталася масштабна ДТП з постраждалими. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу ГУНП в Одеській області.

Аварія сталася 19 лютого близько 19:00. 48-річна водій автомобіля Great Wall, не впоравшись з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася з автомобілем Toyota Corolla, за кермом якого перебував 30-річний чоловік.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram. 

На вулиці Грушевського в Одесі сталася масштабна ДТП з постраждалими.На вулиці Грушевського в Одесі сталася масштабна ДТП з постраждалими. Фото: od.npu.gov.ua

Внаслідок ДТП до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості доставили обох водіїв та їхніх пасажирів віком 20-ти та 37-ми років. 

На вулиці Грушевського в Одесі сталася масштабна ДТП з постраждалими.На вулиці Грушевського в Одесі сталася масштабна ДТП з постраждалими. Фото: od.npu.gov.ua

Обставини події встановить слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, ввечері 10 лютого на трасі Одеса-Миколаїв, в районі села Міщанка Лиманського району, зіткнулися легковик та фура. Внаслідок аварії водій та два пасажири легкового автомобіля загинули на місці.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах