Найбільша авіакомпанія Європи скасувала рейси з Одеси

Найбільша авіакомпанія Європи скасувала рейси з Одеси.

Найбільша авіакомпанія Європи скасувала рейси з Одеси. Фото: shutterstock.com

Події
21 лютого 2022 11:22

З понеділка, 21 лютого, авіакомпанії, що входять до складу міжнародного авіаконцерну Lufthansa Group, призупинили сполучення з Одесою. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Міністерства інфраструктури України.

Так, німецька авіакомпанія Lufthansa до кінця лютого скасувала всі рейси до Києва та Одеси. Також про скасування перельотів зі столиці та Одеси заявив австрійський авіаперевізник Australian Airlines.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

При цьому, за словами міністра інфраструктури Олександра Кубракова, небо України залишається відкритим. Також у звичайному режимі здійснюватимуться авіарейси зі Львова та до Львова.

Як повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури, МАУ відкрили продаж квитків до Мюнхена та Женеви. Таким чином, українська авіакомпанія забезпечить повідомлення, яке тимчасово не може виконувати Lufthansa Group.

Нагадаємо, 17 лютого українська авіакомпанія Bees Airlines скасувала заплановані на цей день перельоти з Одеси та у зворотному напрямку. При цьому пасажири могли скористатися альтернативними рейсами або отримати грошову компенсацію за придбання квитка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах