Одеса потрапила до ТОП-10 обласних центрів за результатами ЗНО

Одеса потрапила до ТОП-10 обласних центрів за результатами ЗНО.

Одеса потрапила до ТОП-10 обласних центрів за результатами ЗНО. Фото: depositphotos.com

Події
21 лютого 2022 15:57

Одеса увійшла до ТОП-10 обласних центрів України за результатами ЗНО за 2021 рік. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на рейтинг від порталу "Освіта. UA".

Так, у списку найкращих українських обласних центрів за результатами ЗНО за минулий рік Одеса зайняла дев'яту позицію.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Одеса увійшла до ТОП-10 обласних центрів України за результатами ЗНО за 2021 рік.Одеса увійшла до ТОП-10 обласних центрів України за результатами ЗНО за 2021 рік. Скриншот: osvita.ua

Згідно з рейтингом, участь у зовнішньому незалежному оцінюванні минулого року взяли понад десять з половиною тисяч випускників зі 161 одеської школи. При цьому 86% одеських абітурієнтів успішно склали тестування, а середній бал ЗНО в Одесі становив 124,2.

Зазначимо, що ТОП-10 складали на основі середніх балів випускників 2021 року. Результати випускників минулих років, які також складали тестування у 2021 році, при розрахунку даних рейтингу не враховувалися.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що одеські вищі навчальні заклади потрапили до ТОП-50 найкращих в Україні. Так, восьмий рядок консолідованого рейтингу "ТОП-50 найкращих закладів України за 2021" зайняв Одеський національний університет імені Мечникова, на 35-му місці опинився Одеський національний медичний університет, а на 36-му – Одеський національний політехнічний університет.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах