Браконьєра, який вбив лань на Одещині, посадили у в'язницю

Браконьєра, який обробив лань на Одещині, посадили у в'язницю.

Браконьєра, який обробив лань на Одещині, посадили у в'язницю. Фото автора Marcel de Bruin: pexels.com

Події
21 лютого 2022 16:43

Браконьєра, який вбив лань на Одещині, відправили на шість років за ґрати. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Rewilding Ukraine.

Так, мова йде про лань, привезену на острів Єрмаків для відновлення популяції. На додачу до цього, браконьєра зобов'яжуть заплатити штрафи за вбивство тварини.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Також за ним залишається право оскаржити вирок у апеляційному суді.

Такий термін чоловік отримав через те, що раніше вже мав чотири судимості за крадіжки та викрадення авто. Ще браконьєра звинувачували у зберіганні та використанні зброї у населеному пункті.

Нагадаємо, що браконьєри застрелили лань, яку випустили зоозахисники. Тварина жила на острові Єрмаків і не боялася людей. Якоїсь миті лань вирішила переплисти Дунай і опинилася в селі Ліски. Там її помітили місцеві мешканці. Люди зателефонували волонтерам та попросили відвезти тварину на острів. Проте зоозахисники не встигли допомогти лані. Її із рушниці застрелили браконьєри. Двоє мешканців села 26-ти та 30-ти років розділили тварину на м'ясо. Пізніше про жахливий інцидент стало відомо правоохоронцям. Вони затримали злочинців, які зізналися у скоєному. За непідтвердженими даними, раніше мисливці були причетні до масового вбивства коней та корів.

Зазначимо, що доля другого учасника злочину невідома.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах