Путін у своєму відеозверненні згадав про Одесу

Путін у своєму відеозверненні згадав про Одесу.

Путін у своєму відеозверненні згадав про Одесу. Фото: Олексій Нікольський / ria.ru

Події
22 лютого 2022 10:23

Президент Росії Володимир Путін у ході свого відеозвернення до громадян,перед підписанням указу про визнання незаконних утворень ДНР та ЛНР, торкнувся трагедії 2 травня 2014 року, що сталася в Одесі. Він заявив, що знає імена винних, і вони будуть покарані. Про це повідомляє Vgorode.

"Неможливо без здригання згадувати про страшну трагедію в Одесі, де учасники мирної акції протесту були по-звірячому вбиті, живцем спалені в будинку Профспілок. Злочинці, які вчинили цей злочин, не покарані, їх ніхто і не шукає. Але ми знаємо їх поіменно, і зробимо для того, щоб їх покарати, знайти та надати суду", – заявив господар Кремля.



Нагадаємо, що йдеться про трагічну пожежу в Будинку профспілок, у ході якої загинули 48 людей, понад 240 отримали поранення. Винні й досі не покарані.

Раніше ми повідомляли, що Міністерство закордонних справ України відреагувало на указ президента Росії Володимира Путіна про визнання незалежності так званих "Донецької народної республіки" та "Луганської народної республіки". Там заявили, що проти Росії потрібно запровадити болючі санкції, щоб зупинити наступний крок Москви.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах