Паліїв автомобіля чиновника на Лідерівському бульварі знайшли

Паліїв автомобіля чиновника на Лідерсівському бульварі знайшли.

Паліїв автомобіля чиновника на Лідерсівському бульварі знайшли. Фото: od.npu.gov.ua

Події
22 лютого 2022 11:44

Одеська поліція розшукала підозрюваних у підпалі автомобіля Toyota Сamry, який згорів 10 лютого на Лідерсівському бульварі ,5. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Передбачуваним паліям 37 і 35 років. Слідство встановило, що молодший фігурант погодився допомогти старшому за 200 доларів США. Свої мотиви спільники правоохоронцям поки не назвали, хоча причетність до злочину не заперечують.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Обидва вони жителі Чорноморська. Відомо, що чоловіки придбали на автозаправній станції кілька літрів бензину, приїхали до Одеси і, поки старший спостерігав за обстановкою зі своєї машини, його подільник в обхід пункту охорони переліз через паркан на територію житлового комплексу, найшов.

Далі зловмисники повернулися додому в Черноморськ, де сховали машину, на якій їздили на справу. Проте співробітники карного розшуку оперативно встановили їх особи та розшукали. 

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили речові докази причетності згаданих громадян до підпалу машини, а також наркотики рослинного та синтетичного походження.

Фігурантам оголосили підозри в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу за попередньою змовою. За цей злочин затриманим загрожує від трьох до десяти років ув'язнення. Окремо розглядатиметься справа про знайдені наркотики. Суд обрав для чоловіків запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Зазначимо, що машина належала заступнику директора комунальної бюджетної установи "Обласна служба експлуатації адміністративних будівель" Костянтину С.

  • Паліїв автомобіля чиновника на Лідерівському бульварі знайшли фото
  • Паліїв автомобіля чиновника на Лідерівському бульварі знайшли фото 1
  • Паліїв автомобіля чиновника на Лідерівському бульварі знайшли фото 2
  • Паліїв автомобіля чиновника на Лідерівському бульварі знайшли фото 3
  • Паліїв автомобіля чиновника на Лідерівському бульварі знайшли фото 4
  • Паліїв автомобіля чиновника на Лідерівському бульварі знайшли фото 5

Паліїв автомобіля чиновника на Лідерівському бульварі знайшли фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах