В Одесі біля Дюка помітили військових та поліцію: що трапилося

В Одессе возле Дюка военных и полицию подготовили к патрулированию города.

В Одессе возле Дюка военных и полицию подготовили к патрулированию города. Фото: youtube.com/watch?v=5sHimKzFHqk

Події
23 лютого 2022 19:19

Сьогодні, 23 лютого, в Одесі біля пам'ятника Дюку провели розведення військових національної гвардії, поліції та охоронних структур для несення служби. А одеські вулиці поліція патрулюватиме разом із цивільними добровольцями. Про це повідомляє Vgorode.

Так, на площу вивели правоохоронців та військових у повному екіпіруванні. Туди пригнали й спеціальні автомобілі, зокрема броньовані.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Розведення проходило у зв'язку із запровадженням надзвичайного стану та посиленням патрулювання. Сьогодні поліцейським також видали табельну зброю на постійне зберігання.

Крім того, до патрулювання Одеси правоохоронці залучатимуть цивільних осіб. Про це розповів сьогодні на терміновому брифінгу голова Нацполіції на Одещині Микола Семенишин.

Він зазначив, що отримав багато звернень від звичайних громадян, які готові сприяти поліції охорони правопорядку. На даний момент це питання опрацьовують у відомстві.

За порядком на вулицях слідкуватимуть і співробітники охорони Одеської міськради "Муніципальна варта".

Нагадаємо, що сьогодні відбувся екстрений брифінг голів міста та області у зв’язку з надзвичайним становищем. Вони розповіли, що зміниться для одеситів та мешканців Одеського регіону.
 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах