На Одещині обстріляли ще одну військову частину: поранено десятьох бійців

На Одещині обстріляли ще одну військову частину: поранено десятьох бійців.

На Одещині обстріляли ще одну військову частину: поранено десятьох бійців. Фото иллюстративное: unn.com.ua

Події
24 лютого 2022 17:05

Під час обстрілу в Іванівському районі Одеської області поранено десятьох військовослужбовців. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Національної поліції.

Так, станом на 14:00 24 лютого внаслідок атаки окупантів на військову частину А-2800 ЗСУ десять бійців української армії отримали осколкові поранення.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Нагадаємо, у першій половині дня 24 лютого російські війська обстріляли військову частину, яка знаходиться між селами Липецьке та Малий Куяльник Подільського району Одеської області. Внаслідок військового удару загинули 22 особи, зокрема, 11 жінок.

За інформацією оперативного командування "Південь", станом на 15:26 на Одещині зафіксували падіння кількох ракет: дві з них впали в Кароліно-Бугазі та Грибівці Білгород-Дністровського району, а ще дві – в аеропорту "Буялик" під Одесою. Також в Одесі прогриміли кілька вибухів: на вулицях Промисловій та В'ячеслава Кирилова, залізничних коліях Застави-2 та в районі 411-ї батареї, а у провулку Чапаєвський зафіксували два підриви на території виробничого цеху. На щастя, внаслідок цих обстрілів ніхто не постраждав.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах