Засідання оперативного штабу: яка обстановка в Одеському регіоні та що перестало працювати

Засідання оперативного штабу: яка ситуація в Одеському регіоні і що перестало працювати.

Засідання оперативного штабу: яка ситуація в Одеському регіоні і що перестало працювати. Фото: dumskaya.net

Події
25 лютого 2022 11:52

Сьогодні, 25 лютого, одеська обласна військова адміністрація провела засідання оперативного штабу, на якому розповіли про ситуацію в нашому регіоні. Про це повідомляє Vgorode.

Під час комендантського часу на Одещині було відносно спокійно, але військові зафіксували окремі випадки польотів вертольотів та кількох літаків (безпілотників) вздовж кордонів регіону.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Що працює

За інформацією директора департаменту економічної політики та стратегічного планування Дмитра Радулова, міські супермаркети працюють у стабільному режимі. Немає проблем з постачанням основних продуктів харчування та палива. об'єкти критичної інфраструктури продовжують працювати. У штатному режимі працюють підприємства водо- та енергозабезпечення.

Починаючи з 25 лютого на тролейбусні та трамвайні маршрути стали пускати менше машин через зменшення кількості пасажирів.

Що не працює

Великі промислові підприємства, що працюють на території Одеси, на період воєнного часу та з урахуванням встановлення комендантської години – зупиняють виробництво. Суди частково також перестали працювати. Слухаються лише деякі термінові справи.

Злочинність

Начальник ДСНС на Одещині Вадим Шулюк повідомив, що рятувальники виїжджали 33 рази, з яких сім – повідомлення про вибухи.

Начальник Нацполіції в Одеській області Микола Семенишин повідомив, що до них надійшло 270 повідомлень про вибухи, підпали та замінування. За результатами перевірок підтвердилося 7 фактів. Також зафіксували один розбійний напад – невідомий увірвався на АЗС та забрав у касира 3 тисячі гривень.

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Гриневецький закликав записуватись у територіальну оборону.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах