Жителі Одещини вирішили вказати окупантам конкретний маршрут

Жителі Одещини вирішили вказати окупантам конкретний маршрут.

Жителі Одещини вирішили вказати окупантам конкретний маршрут. Фото: facebook.com/dmytro.rybalka

Події
28 лютого 2022 00:47

Жителі Одеської області вирішили не дезорієнтувати ворога, а вказати йому шлях, яким слід спрямовувати війська. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на начальника Служби автомобільних доріг в Одеській області Дмитра Рибалку.

Так, за словами голови регіональної Служби автомобільних доріг, наше дивовижне суспільство об'єдналося заради однієї мети – звільнити свої землі від "кремлівського божевільного маніяка та його затуманених орків".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вказівна табличка на території Чорноморської громади.Вказівна табличка на території Чорноморської громади. Фото: facebook.com/dmytro.rybalka

Задля здійснення цієї місії українці навчилися комунікувати та діяти згуртовано. Одні знімають з доріг вказівні таблички, інші чистять картоплю, щоб годувати захисників гарячою свіжою їжею, а треті готують коктейлі Молотова.

Також у всіх містах України громадяни розміщують на різних носіях фразу, яка на віки закріпилася в нашій свідомості і фактично стала крилатим висловом: "Російський військовий корабель, йди на х*й!"

Білборд з цитатою захисників острова Зміїний.Білборд з цитатою захисників острова Зміїний. Фото: facebook.com/dmytro.rybalka

Зазначимо, що фразою "Російський військовий корабель, іди н*й!" прикордонники на острові Зміїний відреагували на вимоги російських окупантів здатися. Раніше напис із цією цитатою з'явився в Одесі на 16-й станції Фонтану.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах