Штаб оперативного командування звернувся до одеситів

Штаб оперативного командування звернувся до одеситів.

Штаб оперативного командування звернувся до одеситів. Скриншот: ролик YouTube-канал "ОДЕСЬКА ОДА-ІНФОРМ"

Події
28 лютого 2022 20:30

27 лютого в Одесі пролунали два вибухи, в районі Одеського морського порту та Лузанівки. Ще один вибух стався у селищі міського типу Чорноморське. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу оперативного командування "Південь".

Як повідомили в командуванні, станом на 28 лютого обстановка в Одесі та Одеській області стабільна та контрольована, а російських окупантів на цих територіях немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: YouTube-канал "ОДЕСЬКА ОДА-ІНФОРМ"

Наразі військовослужбовці оперативного командування "Південь" та інші підрозділи сил оборони, залучених до захисту Півдня України, роблять все можливе, щоб ворог не зміг потрапити до нашого міста. Усіх одеситів закликають не панікувати, зберігати спокій, читати лише перевірені новини та вірити в ЗСУ.

Нагадаємо, 26 лютого в різних районах Одеси прогриміли вибухи, пов'язані з ліквідацією системою протиповітряної оборони дронів супротивника. Також цього дня над Одесою збили ворожий літак.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах