Під час війни Одеський зоопарк готовий приймати домашніх тварин

Під час війни Одеський зоопарк готовий приймати свійських тварин.

Під час війни Одеський зоопарк готовий приймати свійських тварин. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

Події
02 березня 2022 16:43

В умовах воєнного стану працівники Одеського зоопарку готові взяти під свою опіку деяких домашніх вихованців. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу звіринця.

Зараз одесити можуть віддавати в зоопарк плазунів, декоративних та хижих птахів, кроликів, хом'яків, щурів, морських свинок, тхорів, куниць та єнотів. За попередньою домовленістю з керівництвом звіринця, можна приносити й інших домашніх тварин. При цьому варто враховувати, що брати на утримання домашніх собак та кішок зоопарк, на жаль, не може.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В Одеському зоопарку готові приймати домашніх тварин.В Одеському зоопарку готові приймати домашніх тварин. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

Цікаво, що тварин у звіринці приймають абсолютно безкоштовно. Щоправда, перед тим, як приносити вихованця, потрібно обов'язково зв'язатися з директором зоопарку Ігорем Біляковим за телефоном +38 068 140 45 39.

Також у прес-службі звіринця зазначили, що на даний момент перетнути кордон можна навіть із твариною, яка не має документів, і закликали містят не кидати вихованців напризволяще.

Зазначимо, що на час війни Одеський зоопарк закрито для відвідувачів, проте співробітники звіринця знаходяться на роботі цілодобово, продовжують доглядати тварин і готові до надзвичайних ситуацій. А ось одеситам директор звіринця порадив залишатися сильними, зубастими та зберігати спокій.

Відео: facebook.com/OdesskijZoopark 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах