Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Одеса точно не впаде

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Одеса точно не впаде.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Одеса точно не впаде. Фото: facebook.com/kpszsu

Події
04 березня 2022 21:49

Сьогодні, 4 березня, під час брифінгу у Львові заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що Одеса точно не впаде. Про це повідомляє Vgorode.

"В Одесі вісім днів вони десантуються і є просто фантастичний сьогодні мем, який точно вказує, де мають знаходитися російські кораблі. Одеса точно не впаде, щоб вони там собі не думали. Миколаїв навіть не впав. Херсон – це трохи інше, там пряма дорога з Криму, мені здається, що вони зібрали по всій країні "залізо", яке їде на територію України. Це просто утилізація їхньої бронетехніки, я не розумію, навіщо це потрібно", – зазначив Михайло Подоляк.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними Генерального штабу ЗСУ, окупанти, що настають уздовж чорноморського узбережжя, планували приєднатися з невизнаним російським анклавом у Придністров'ї і так відрізати Одеську та Миколаївську області від решти території України.

Проте сьогодні на кордоні з Одеською областю підірвали міст, що сполучає нас із Придністров'ям. Інформації щодо цього інциденту офіційно поки що немає, але відео вибуху "гуляє" по всіх соціальних мережах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах