Отримай відповідь: як працюють супермаркети в Одесі під час війни

Отримай відповідь: як працюють супермаркети в Одесі під час війни?

Отримай відповідь: як працюють супермаркети в Одесі під час війни? Фото: istockphoto.com

Події
10 березня 2022 19:46

В Одесі, як і по всій Україні, створили спеціальну інтерактивну карту Google, на якій відображено об'єкти таких продовольчих магазинів: АТБ, Копійка, Сільпо, Траш та інші. Про це повідомляє Vgorode.

Зокрема, на ній зазначені адреси магазинів мережі на території України, актуальний графік їхньої роботи та статус роботи. Подивитися карту з адресами та графіками магазинів можна тут. Працюючі магазини підсвічуються зеленими мітками.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також продовжує роботу мережа магазинів EVA, але за скороченим графіком до 17:00.

В Одесі наразі продуктові магазини відкриті у всіх районах. Але вчіть, що закриваються о 16:00 чи о 17:00, коли на вулиці стає темно. Це пов'язано зі світломаскуванням.

Більшість магазинів в Україні продовжуватимуть працювати. Наразі є перебої з постачанням товарів від окремих постачальників та виробників. Йдеться про тих, хто перебуває у зонах бойових дій та має проблеми з персоналом. Також закрито магазини, що знаходяться поблизу проведення операцій Об'єднаних сил.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах