Російський окупант з одеським корінням добровільно здався в полон ЗСУ

Російський окупант з одеським корінням добровільно здався в полон ЗСУ.

Російський окупант з одеським корінням добровільно здався в полон ЗСУ. Фото: facebook.com/www.dshv.mil.gov.ua

Події
14 березня 2022 00:27

Під Києвом українські військовослужбовці полонили двох росіян, які добровільно склали зброю. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Окупанти, що здалися, служили в 36-ій окремій гвардійській мотострілецькій Лозівській  Червонопрапорній бригаді 29-ї загальновійськової армії Східного військового округу. 41-річний старшина Галямінских Олександр Володимирович був заступником командира реактивно-артилерійського взводу, а 31-річний ефрейтор Максимов Максим Андрійович – стрільцем мотострілкового взводу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомили самі полонені, вони не знали, що йдуть вбивати мирне населення, а просто "заблукали" під час навчань.

Після попадання під прицільний обстріл підрозділів ЗСУ загарбники кинули на узбіччі пошкоджену БМП-2 та розбіглися лісами. Кілька днів горе-вояки блукали Поліссям без їжі та води. Втім, згодом голод, холод і втома все ж таки змусили їх добровільно здатися в полон.

Показово, що старшина Галямінских виріс в Одесі. Тут майбутній окупант у 1999 році закінчив морехідне училище. Крім того, зараз у нашому місті проживають його рідний брат Андрій та дядько Валерій Олександрович. Дружина старшини Лідія також є корінною одеситкою. В Одесі живуть її мати Галина Анатоліївна, тітка Люда та інші близькі люди. Чи знали родичі цього бійця, що їхній брат, племінник і зять збирається обстрілювати "Градами" мирне українське населення, а, може, руйнувати і своє колись рідне місто – залишається тільки здогадуватися. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах