Джаред Лето підтримав Україну та заспівав пісню про Одесу

Джаред Літо підтримав Україну та заспівав пісню про Одесу

Джаред Літо підтримав Україну та заспівав пісню про Одесу

Події
11 березня 2022 15:48

50-річний американський актор і співак Джаред Лето висловив підтримку Україні, яка вже понад два тижні протистоїть російській армії, а також заспівав пісню, присвячену Одесі. Відео ефіру він опублікував на своїй сторінці у Instagram. Про це повідомляє Vgorode.

Під час прямого ефіру зі своїми шанувальниками йому написав хлопець з Одеси, який розповів актору про те, що відбувається в Україні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Почувши, що його співрозмовник із Одеси, літо заспівав пісню "Ех, Одесо, перлина біля моря".


Американець також поговорив із дівчиною з Києва, яка не покинула своє місто і разом із тисячами інших жителів столиці щодня та щоночі змушена реагувати на сигнали повітряної тривоги та рятуватися у підвалі від літаків та бомб.

Інша киянка на ім'я Марина розповіла актору, що вона постійно молиться про те, щоб залишитися живою самою і щоб були живі її рідні та друзі.

Зазначимо, що раніше голлівудський актор з одеським корінням Леонардо ДіКапріо пожертвував $10 мільйонів для української армії та подолання гуманітарної кризи всередині країни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах