Як минула ніч в Одесі та що були за вибухи

Як минула ніч в Одесі та що були за вибухи.

Як минула ніч в Одесі та що були за вибухи. Фото 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу

Події
16 березня 2022 08:47

Ніч з 15 по 16 березня в Одесі пройшла спокійно, але без обстрілів не обійшлося. Також оголошували повітряну тривогу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

"Ми знаємо, що напередодні була спроба противника виявити нашу систему ППО. Розуміємо, що потрібно мати залізні нерви нашим хлопцям, щоб не вестися на те, що відбувається. Якщо раніше ворог намагався ракетними ударами завдавати шкоди об'єкту військової та критичної інфраструктури, то тепер іде підготовка до можливої ​​висадки десанту. Звичайно, вони розуміють, що нічого в них мені вийде", – заявив Братчук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, ворог працює на те, щоб пробити, а згодом знищити систему ППО. Також спікер заявив, що кораблі чорноморського флоту в Чорному морі курсують, перегруповуються та намагаються тиснути психологічно. Дуже високою залишається можливість ракетних ударів по нашому регіону.

"Проте хочу засвідчити, що сили нашої оборони тримаються і я впевнений, що все буде гаразд", - заявив Братчук.

Зазначимо, що за інформацією представника Міністерства внутрішніх справ України Антона Геращенка в ніч на 16 березня кораблі ворога завдали ракетного та артилерійського обстрілу морського узбережжя населеного пункту Тузли, що у Білгород-Дністровському районі Одеської області.

Боєприпаси було випущено з великої відстані. Їхня кількість була досить великою. Швидше за все, окупанти хотіли промацати берегову оборону ЗСУ, а також знищити можливі міни, встановлені українськими захисниками на березі моря.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах