В Одесі пройдуть безкоштовні тренінги з надання першої допомоги

В Одесі пройдуть безкоштовні тренінги з надання першої допомоги.

В Одесі пройдуть безкоштовні тренінги з надання першої допомоги. Фото: vseosvita.ua

Події
21 березня 2022 08:09

Протягом чотирьох днів, з 21 по 24 березня, інструктори Навчального центру SAR навчатимуть одеситів основам надання медичної допомоги в умовах воєнних дій. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Навчального центру SAR.

Мета даних занять: навчити якомога більшу кількість людей надавати першу допомогу та рятувати життя, що в умовах війни є критично важливим для кожного українця.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

В Одесі пройдуть безкоштовні заняття з надання першої допомоги.В Одесі пройдуть безкоштовні заняття з надання першої допомоги. Фото: facebook.com/sar

Учасники тренінгів дізнаються, як надати першу допомогу пораненому, зупинити кровотечу та визначити, чи загрожує травма життю людини.

Заняття проводитимуться 21-24 березня з 13:00 до 16:00 на базі Medical Hub Odrex, за адресою вулиця Раскидайлівська, 69/71. У будівлі є укриття, де можна сховатися у разі повітряної тривоги.

Наразі групи учасників вже сформовані, проте Навчальний центр Sar також відкрив вільний доступ до матеріалів курсу "Перша допомога при травмі". Кожен бажаючий може на сайті ознайомитися з відеоінструкціями, інфографікою та детальним текстовим алгоритмом дій при наданні першої допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах