Стало відомо, що за вибухи чули сьогодні одесити та мешканці області

Стало відомо, що за вибухи чули сьогодні одесити та мешканці області.

Стало відомо, що за вибухи чули сьогодні одесити та мешканці області. Фото 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу

Події
25 березня 2022 13:07

Сьогодні, 25 березня, на Одещині ЗСУ проводять навчальні стрільби, через які вранці злякалися городяни та жителі регіону. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Оперативного командування "Південь".

"Шановні жителі міста Одеса та області сьогодні чутні стрілянину та вибухи, це проводять навчальні стрільби ЗСУ, просимо Вас не хвилюватися та з розумінням ставитися до заходів оборони нашого рідного міста та країни", - йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що повітряна тривога сьогодні звучала лише рано-вранці. У регіоні поки що спокійно. Ситуація стабільна та контрольована. Як повідомив офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров, ЗСУ, силові структури та представники громадських організацій, які залучені до оборони півдня України, проводять заходи щодо недопущення висадки морського десанту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах