Екс-одесити Джиган та Долина потрапили під санкції Міністерства культури України

Одесити Джиган та Долина потрапили під санкції Міністерства культури України

Одесити Джиган та Долина потрапили під санкції Міністерства культури України

Події
27 березня 2022 17:43

Уродженець Одеси Денис Устименко-Вайнштейн, більш відомий як репер Джиган, а також співачка Лариса Доліна, потрапили до списку санкцій Міністерства культури та інформаційної політики України. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу міністерства.

За словами міністра Олександра Ткаченка, санкційні списки будемо розширювати і надалі. До них увійдуть ті політики та артисти, які підтримують напад на Україну.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Денис Устименко-Вайнштейн народився 2 серпня 1985 року в Одесі. 2007 року закінчив факультет фізичної культури ЮНПУ імені Ушинського. Того ж року почав виступати на сценах та випускати пісні. З семи років почав займатися спортом: боксом, тай-боксом та кікбоксингом. Має титул – Майстер спорту України з кікбоксингу. Батьки співака досі мешкають в Одесі.

Співачка Лариса Долина у трирічному віці вона переїхала з батьками до їхнього рідного міста — Одеси. У віці шести років вступила до одеської дитячої музичної школи, яку закінчила за класом віолончелі у 1970 році, а середню загальноосвітню школу в Одесі закінчила екстерном. Музичну кар'єру розпочала у 1971 році в естрадному оркестрі "Ми одесити".

У 2003 році співачка вступила в партію "Єдина Росія" У березні 2015 року виступила разом з президентом Росії на Червоній площі на концерті, присвяченому анексії Криму. Цього ж року Долина вирушила на півострів із концертами. З 2018 року Долиною заборонено в'їзд до України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах