Жителів Одеської області просять повідомляти про торгівлю гуманітарною допомогою

Жителів Одещини просять повідомляти про торгівлю гуманітарною допомогою.

Жителів Одещини просять повідомляти про торгівлю гуманітарною допомогою. Фото: omr.gov.ua

Події
28 березня 2022 15:00

В Одеській обласній військовій адміністрації попросили мешканців регіону повідомляти про торгівлю гуманітарною допомогою. Про це повідомляє Vgorode.

Начальник ОВ Максим Марченко закликав місцевих жителів фотографувати факти торгівлі гуманітарною допомогою та повідомляти про них у поліцію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Якщо десь торгують гуманітаркою, одразу фотографуйте та повідомляйте нам цю інформацію. Для з'ясування обставин у поліції є всі правові механізми, а, у разі потреби, підстави для притягнення порушників до кримінальної відповідальності. Кожен факт чи інформація перевіряються", – зазначили у адміністрації.

Раніше в мережі поширилася інформація про те, що мережа магазинів "АТБ" нібито продає продукти з гуманітарної допомоги. Таку підозру в деяких покупців викликали товари імпортних виробників. На вихідні мережу продуктових магазинів перевірили.

За словами представника сил територіальної оборони міста Дем'яна Ганула, адміністрація мережі надала документи, що підтверджують законність торгівлі цими товарами, включаючи сертифікати якості та товарнотранспортну накладну.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах