Великобританія планує постачати зброю для захисту Одеси

Великобритания планирует поставлять оружие для защиты Одессы - фото

Великобритания планирует поставлять оружие для защиты Одессы - фото

Події
03 квiтня 2022 09:03

Британія має намір передати Україні протикорабельні ракети, щоб позбавити приморські міста, зокрема Одесу, російських обстрілів із моря. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона в інтерв'ю виданню The Sunday Times.

"Великобританія наполягає на тому, щоб озброїти Україну протикорабельними ракетами, щоб потопити російські військові кораблі та позбавити прибережні міста від обстрілів з моря в рамках перемикання передач у підході Захід", - заявив британський прем'єр.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Борис Джонсон пояснив, що хоче поставити цей вид зброї Україні, щоб запобігти наступу росіян на Одесу, так само, як британські протитанкові ракети використовувалися, щоб зупинити росію захопити Київ.

Великобританія планує постачати зброю для захисту Одеси.Великобританія планує постачати зброю для захисту Одеси. Фото: thetimes.co.uk


Зазначимо, що за даними Британської розвідки, окупанти, як і раніше, можуть висадити морський десант, але операція буде пов'язана з великим ризиком через підготовку українських військових.

Також, за їхніми даними, міни у Чорному морі становлять серйозну небезпеку для морської діяльності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах