І сонце, і дощі: яка погода буде в Одесі цього тижня

І сонце, і дощі: яка погода буде в Одесі цього тижня.

І сонце, і дощі: яка погода буде в Одесі цього тижня. Фото: Mary Romashkina

Події
04 квiтня 2022 07:54

Навіть за умов воєнного стану природа живе за своїми правилами, а прихід весни ніхто не скасовував. Минулого тижня в Одесі було тепло, проте кілька разів оголошували штормове попередження через сильний вітер. Якої ж погоди чекати одеситам на тижні з 4 по 8 квітня? Для того, щоб відповісти на це питання, Vgorode ознайомився з прогнозами Гідрометеорологічного центру Чорного та Азовського морів.

Згідно із прогнозами синоптиків, у першу половину тижня в Одесі буде сонячно. А ось ближче до кінця тижня в місті встановиться дощова та похмура погода.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

4-5 КВІТНЯ

Ясно. Без опадів. Вітер: 4 квітня – північно-західний, 6-8 метрів за секунду; 5 квітня – південний, 8-10 метрів за секунду. Температура вночі: +5-6°C. Температура вдень: +6-11 ° C тепла.

6-7 КВІТНЯ

Мінлива хмарність. Переважно без опадів, проте у четвер увечері можливі короткочасні дощі. Вітер: 6 квітня – південно-західний, 2-7 метрів за секунду; 7 квітня – південний, 3-8 метрів за секунду. Температура вночі: +7-8°C. Температура вдень: +8-12 ° C тепла.

8 КВІТНЯ

Хмарно. Вночі можливі короткочасні дощі. Вітер: південний, 3-6 метрів за секунду. Температура вночі: +8°C. Температура вдень: +15-17 ° C тепла.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах