Олексій Арестович запевнив, що Одесі нічого не загрожує з боку Придністров'я

Олексій Арестович запевнив, що Одесі нічого не загрожує з боку Придністров'я.

Олексій Арестович запевнив, що Одесі нічого не загрожує з боку Придністров'я. Фото: gordonua.com

Події
06 квiтня 2022 00:54

Одеська область може не побоюватися нападу з боку Придністров'я. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на коментар радника голови Офісу Президента Олексія Арестовича.

За словами Арестовича, з боку невизнаної республіки Придністров'я нашому регіону нічого не загрожує. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Відео: YouTube-канал "Иа Одессит"

"Вся активність "придністровської армії", так званої, у лапках, яку намагаються каламутити росіяни – це якраз, щоб одеські частини не перекидалися у напрямку Херсона, постійно створювати загрозу. Армія ПМР – це 1 400 нещасних російських військових, які там сидять, але вона здатна виконувати головну функцію: утримувати наші підрозділи і не давати їх перекидати. З цим вони поки що справляються. Але Одесі нічого не загрожує. Можливі повітряні удари. Однак вони загрожують всій країні", – запевнив радник голови Офісу Президента.

Раніше Vgorode розповідав про те, що ворог розпочав інформаційну атаку на Одеську область. Зокрема, у соцмережах поширюють інформацію про перебування в Болградській громаді націоналістичних формувань та переобладнання дитячого табору "Мрія" у тренувальну базу для "іноземних найманців". У зв'язку з цим військова адміністрація вкотре закликає одеситів та жителів області довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах