Австрійський аналітик заявив, що висадки десанту біля Одеси не буде

Австрійський аналітик заявив, що висадки десанту біля Одеси не буде.

Австрійський аналітик заявив, що висадки десанту біля Одеси не буде. Фото: facebook.com/28brigade

Події
07 квiтня 2022 07:07

Експерт із застосування бойової авіації Томас Купер вважає, що російська армія не зможе здійснити десантну операцію біля берегів Одеси. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на зведення військового аналітика за 4-5 квітня, переклад якого опублікував доцент Національного університету "Києво-Могилянська Академія" Ростислав Семків.

На думку Купера, Росія задіяла у війні з Україною всі свої батальйони морської піхоти, тож висадки десанту поблизу Одеси не буде.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"До "хороших" новин: схоже, що на сьогодні всі буквально російські підрозділи морської піхоти, аж до останнього полку та батальйону, були залучені до цієї війни. Отож, тепер уже немає сумніву, що жодної висадки десанту біля Одеси не буде", - написав Купер.

Нагадаємо, радник голови Офісу Президента Олексій Арестович заявив про те, що Одеській області не варто побоюватися нападу з боку Придністров'я. За його словами, армія ПМР здатна лише утримувати наші підрозділи та не давати їх перекидати, тож єдиною загрозою для Одеси на даний момент є повітряні удари.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах