В Одесі на пляжі Ланжерон виконали гімни України та січових стрільців

В Одесі на пляжі Ланжерон виконали гімни України та січових стрільців.

В Одесі на пляжі Ланжерон виконали гімни України та січових стрільців. Фото: скриншот відео facebook.com/Gorodetskaya.Julia

Події
07 квiтня 2022 08:07

Навіть в умовах воєнного стану одесити не втрачають бадьорості духу та любові до пісні. Так, учора на одеському пляжі Ланжерон пролунали гімни України та січових стрільців. Про це повідомляє Vgorode.

Пісні, які вже давно стали символами свободи та незалежності українського народу, виконав соліст Андрій Харламов у супроводі оркестру Військово-Морських Сил ЗСУ.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Відео: facebook.com/Gorodetskaya.Julia

Організатором патріотичного концерту на пляжі став хор "Пісочниця" Чорноморського яхт-клубу. До речі, раніше ці хористи збирали пісок у мішки, якими зараз огороджено одеські пам'ятники.

Раніше Vgorode розповідав про те, що американський музикант Bon Jovi опублікував на своїй офіційній сторінці відео з Одеси, де волонтери набирають пісок у мішки для барикад на одному з місцевих пляжів під його пісню It’s my life. Також ми писали, що американський актор та співак Джаред Лето виконав пісню "Ах, Одесса, жемчужина у моря".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах