На Одещині відключать ворожі канали та конфіскують російські кораблі в Ізмаїлі

На Одещині відключать ворожі канали та конфіскують російські кораблі в Ізмаїлі.

На Одещині відключать ворожі канали та конфіскують російські кораблі в Ізмаїлі. Фото: dumskaya.net

Події
07 квiтня 2022 20:50

Губернатор Одеської області Максим Марченко розповів про те, що незабаром зміниться у нашому регіоні. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на його вечірнє звернення.

Так, зараз проводять роботу для заборони та відключення від ефіру ворожих каналів, які транслюються супутниками на півдні України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щодо кораблів під російськими прапорами, які зараз перебувають на судноремонтному заводі Ізмаїла, то незабаром Кабмін ухвалить рішення про примусове вилучення їх на користь України.

Також Марченко попросив одеситів не відзначати у громадських місцях 10 квітня День визволення Одеси від німецько-румунських загарбників у Другій світовій війні.

"Хто б міг уявити, що в 21 столітті ми з вами захищатимемо наше місто від нової хвилі агресії, так званого «російського світу». Як з'ясувалося, ці окупанти ще більш жорстокі та підлі. Закликаю вас не збиратися масово біля пам'ятних місць", – зазначив глава ОВА.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах