Небезпечно, міни: одеситів просять утриматися від прогулянок узбережжям

Опасно, мины: одесситов просят воздержаться от прогулок по побережью.

Опасно, мины: одесситов просят воздержаться от прогулок по побережью. Фото: facebook.com/okPivden

Події
11 квiтня 2022 05:50

Жителів прибережних регіонів півдня України просять бути пильними та обережними, не наближатися до вибухонебезпечних, підозрілих предметів та боєприпасів, а також уважно оглядати територію, обрану для прогулянок. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу оперативного командування "Південь".

Жителям півдня, зокрема й одеситам, нагадали про те, що сили безпеки та оборони півдня України вжили заходів для того, щоб перешкодити висадці ворожого десанту та захистити узбережжя.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Жителям прибережних регіонів нагадали про правила безпеки.Жителям прибережних регіонів нагадали про правила безпеки. Фото: facebook.com/okPivden

У зв'язку з цим військові закликали громадян не випробовувати долю, тимчасово утриматися від прогулянок узбережжям, риболовлі, екстремальних фотосесій та "моржування", а про всі підозрілі предмети повідомляти рятувальникам або поліції.

Жителям прибережних регіонів нагадали про правила безпеки.Жителям прибережних регіонів нагадали про правила безпеки. Фото: facebook.com/okPivden

Нагадаємо, наприкінці березня на Одещині сталася трагедія. Жителі нашого регіону проігнорували заборону та заїхали машиною на територію з табличкою, що попереджає про мінну небезпеку. Внаслідок такої недбалості 26-річна дівчина загинула, а молодик отримав серйозні травми.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах