Одеську область визнали сприятливим регіоном для створення гуманітарного хаба ООН

Одеську область визнали сприятливим регіоном для створення гуманітарного хаба ООН.

Одеську область визнали сприятливим регіоном для створення гуманітарного хаба ООН. Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

Події
12 квiтня 2022 07:25

Одеська область – один з найбільш сприятливих регіонів України для створення гуманітарного хаба ООН та розподілу гуманітарної допомоги в регіони України, які найбільше її потребують. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на коментар голови Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка.

Так, у своєму вечірньому відеозверненні Марченко повідомив, що зустрівся із заступником координатора ООН з гуманітарних питань в Україні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На зустрічі глава військової адміністрації подякував представнику ООН за допомогу, надану цивільному населенню, яке постраждало від російської агресії. Марченко зазначив, що Одеська область була визначена представниками ООН як один з найбільш сприятливих регіонів для створення гуманітарного хаба і подальшого розподілу гуманітарної допомоги в регіони, що найбільше її потребують.

Також 11 квітня Максим Марченко провів нараду із головами райадміністрацій. Основною темою стало визначення об'єктів області для розселення внутрішньо переміщених осіб.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах