Під сигнали тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Під сигнали тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Під сигнали тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
16 квiтня 2022 07:54

Ніч з 15 на 16 квітня в Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Так, вночі та вранці в місті та області тричі звучав сигнал тривоги. За словами Братчука, ворог намагається відновити активну повітряну розвідку, проте сили оборони продовжують виконувати завдання за призначенням.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Також речник Оперативного штабу Одеської ОВА нагадав, що в місті постійно проводяться контрдиверсійні роботи. Він подякував свідомим одеситам і жителям області, які повідомляють про рашистські дрони, і зазначив, що деякі ворожі безпілотники були знищені.

Зазначимо, що, за даними Генштабу ЗСУ, через перебування у Чорному морі російських військових кораблів, озброєних крилатими ракетами типу "Калібр", зберігається підвищений рівень загрози застосування окупантами ракетного озброєння щодо об'єктів оборонно-промислового комплексу та логістичної інфраструктури нашої держави. Нехтувати сигналами повітряної тривоги в такій ситуації небезпечно, тому у разі включення сирени слід негайно пройти в укриття. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах