У патрульній поліції Одеси розповіли, кого зловили за добу

У патрульній поліції Одеси розповіли, кого зловили за добу.

У патрульній поліції Одеси розповіли, кого зловили за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
16 квiтня 2022 10:29

Протягом доби, з 15 по 16 квітня, в Одесі було спокійно, але не обійшлося без порушень комендантської години та п'яних водіїв. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції в Одеській області Аллу Марченко.

Усього за добу патрульним надійшло 1003 повідомлення на виклик. Патрульні зупинили вісім п'яних водіїв. Там склали протоколи.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації


Вночі зупинили дев'ять порушників комендантського часу. Вони йшли пішки.

Також за добу сталися три ДТП. На вулиці Івана та Юрія Лип чоловік на автомобілі Mitsubishi, рухаючись заднім ходом, наїхав на жінку. Вона потрапила до лікарні.

Увечері на регульованому перехресті вулиць Балківська та Раскидайлівська водій легковика зіткнувся з мотоциклом. Водія та пасажирку двоколісного транспорту госпіталізували.

Також виявили два випадки незаконного обігу наркотичних речовин. У Малинівському районі чоловіки знайшли сім пакетів з наркотиками. А на стаціонарному пункті "Два стовпи" теж затримали чоловіка з невідомими речовинами у пакетах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах