Окупанти розповсюджують фейк про гуманітарку в Одесі

Оккупанты распространяют фейк о гуманитарке в Одессе - фото

Оккупанты распространяют фейк о гуманитарке в Одессе - фото

Події
16 квiтня 2022 18:30

Окупанти поширили фейк про нібито припинення постачання гуманітарної допомоги румунським відділенням Червоного Хреста на Одещину. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес спікера Одеської ОВА Сергія Братчука.

Рашисти поширили інформацію, ніби таке рішення ухвалили через крадіжку продовольства та медикаменти з боку чиновників Одеської військової адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому на офіційних сторінках румунського відділення Червоного Хреста немає жодної заяви щодо випадків корупції та припинення постачання гуманітарної допомоги.

Видання StopFake звернулося до Червоного Хреста Румунії. Румунські волонтери підтвердили співпрацю із українською стороною. У Румунії надалі готові допомагати Україні, про що свідчить звіт за 12 квітня.

У Координаційному гуманітарному штабі Одеської області не виключають окремих випадків продажу гуманітарної допомоги, отриманої з-за кордону. Однак це випадки, які не належать до гуманітарної допомоги, яка прибуває через гуманітарний штаб, організований обласною владою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах