Одесити допомагають Миколаєву, який залишився без води (оновлено)

Одесити допомагають Миколаєву, який залишився без води

Одесити допомагають Миколаєву, який залишився без води

Події
17 квiтня 2022 19:37

Одеські волонтери допомагають Миколаєву із питною водою. Місто вже чотири дні без централізованого водопостачання. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на інформацію від волонтерів та мера Миколаєва Олександра Синкевича.

Так, місто залишилося без води через обстріли окупантів. Перебито трубу там, де точаться бої. На жаль, зараз полагодити пошкодження не можна через бойові дії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Миколаєві є запаси технічної води, яку роздають місцевим мешканцям у спеціальних пунктах. Але людям не вистачає питної води. Ось уже кілька днів одесити возять питну воду до наших сусідів. Хтось купує бутильовану, хтось набирає у бюветах Одеси.

Голова Одеської ОВ Максим Марченко зазначив, що за його розпорядженням до Миколаївської області доставили цистерну з водою.



Оновлено:

Одеський гуманітарний центр на збирає питну воду для Миколаєва. Завтра о 12:00 вони планують перше відправлення, одеситів просять за можливості запланувати візит до ГВЦ вже у ранковий час. Об‘єм від 1,5 літра.

Також приймають порожні баклажки для технічної води. Не запаковані на виробництві бутлі теж будуть вважатися технічною водою.

Допомогу приймають за адресою Рішельєвська, 9а.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах