Одесити штурмують Головпоштамт та паспортні сервіси

Одесситы штурмуют Главпочтамт и паспортные сервисы

Одесситы штурмуют Главпочтамт и паспортные сервисы

Події
19 квiтня 2022 13:44

Останні кілька днів одесіті вишиковуються у черзі. Про це повідомляє Vgorode.

Так, на одеському Головпоштамті, що знаходиться на вулиці Садовій, безліч городян із самого ранку намагається купити поштову марку "Російський військовий корабель, йди на …й".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Скупчення народу можна спостерігати навіть у коридорі.

Раніше марку з російським кораблем одесіті розкупили за день, тому довелося підвозити другу партію. З сьогоднішнього дня "Укрпошта" була змушена ввести обмеження: не більше ніж п'ять аркушів (в одному аркуші шість марок) разом обох номіналів на одного клієнта. При цьому в інтернет-магазині можна придбати не більше трьох листів марок на замовлення.

Тим часом марки продають на eBay від $149 до $1975. Є також пропозиції щодо $300, $500 та $800. При цьому номінал марки – 23 гривні по Україні та 45 гривень для відправки за кордон.

Також чималі черги зараз біля паспортних столів. Так, черга до Паспортного сервісу "Документ" на Катерининській починається з першого поверху біля ліфта. Люди стоять тут із шостої ранку.

І це незважаючи на те, що державна прикордонна служба України продовжила можливість перетину кордону для українців за внутрішніми паспортами.

Таке рішення прийнято через ситуацію, що складається на території України під час військового стану, коли наші громадяни не можуть швидко та своєчасно оформити закордонний паспорт.

Саме за гуманітарними обставинами та за раніше досягнутими домовленостями із сумежними країнами співробітники прикордонного ведомства здійснюватимуть пропуск громадян України, в тому числі та за внутрішнім паспортним документом.

Це стосується всіх громадян, незалежно від областей, з яких вони прямують.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах