Одеські патрульні відзвітували за добу: упіймали чергового колаборанта

Одеські патрульні відзвітували за добу: упіймали чергового колаборанта

Одеські патрульні відзвітували за добу: упіймали чергового колаборанта

Події
22 квiтня 2022 10:49

Протягом доби, з 21 до 22 квітня, в Одесі було спокійно. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Загалом за добу патрульним надійшло 879 повідомлень на виклик. Перевірили 32 підозрілі особи.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також зупинили сімох п'яних водіїв.

Сталося й дві ДТП із постраждалими. Вранці 21 квітня на майдані Незалежності легковик збив жінку, яка перебігала дорогу на "червоний". Її забрали до лікарні.

Увечері на регульованому перехресті вулиць Богдана Хмельницького та М'ясоїдівської зіткнулися вантажівки та Hyundai. До лікарні потрапив водій легковика.

У Суворовському районі патрульні затримали двох хлопців, які вкрали у дитини телефон. На щастя, діти добре запам'ятали прикмети грабіжників та патрульні швидко їх розшукали. Злочинці вже намагалися позбавитися гаджета.

Уночі на Миколаївській дорозі патрульні зупинили автомобіль ЗАЗ, який рухався під час комендантської години. Водій під час зупинки поводився гордо і агресивно. У його мобільному телефоні виявили багато фото символіки країни-агресора, а також знайшли фото нашої військової техніки та місця її знаходження. Всю цю інформацію чоловік відправляв у ворожі телеграм-канали. Колоборанта затримали та передали СБУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах