Як минула ніч в Одесі та області сьогодні: ворог намагається активізувати повітряну розвідку

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні: ворог намагається активізувати повітряну розвідку.

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні: ворог намагається активізувати повітряну розвідку. Фото: facebook.com/28brigade

Події
25 квiтня 2022 08:19

Ніч з 24 на 25 квітня в Одесі пройшла спокійно, хоча ранок почався із сигналів повітряної тривоги. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

За словами Братчука, противник намагається відновити інтенсивну повітряну розвідку над Одесою та Одеською областю, проте сили ППО контролюють небо.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Також спікер Одеської обласної військової адміністрації повідомив про те, що ворог намагається чинити психологічний тиск, ведучи інформаційно-психологічні спецоперації та вкидаючи фейки.

Раніше Vgorode також розповідав про те, що Міноборони Росії поширює фейкову інформацію про можливі провокації в районі порту "Південний". Як зазначив Сергій Братчук, це цілеспрямована дезінформація, яку Росія поширює для того, щоб відвернути увагу від своїх кривавих злочинів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах