Як об'їхати Дністровський міст на Одещині, який зруйнували окупанти

Як об’їхати Дністровський міст в Одесській області, який розрушили оккупанти.

Як об’їхати Дністровський міст в Одесській області, який розрушили оккупанти. Фото: wikipedia.org

Події
27 квiтня 2022 11:56

Раніше ми повідомляли, що вранці 27 квітня окупанти знову обстріляли міст через Дністровський лиман. Але якщо вчора по ньому ще можна було проїхати реверсною смугою, то сьогодні міст зруйнований. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Службу автомобільних доріг на Одещині.

Водіїв просять наперед обрати альтернативний маршрут. Об'їзд мосту наразі можливий лише автомобільною дорогою М-15 Одеса-Рені (на Бухарест) через село Маяки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наслідки ракетного удару по мосту через лиман на Одещині: схема об'їзду. Фото: facebook.com/odessavtodorНаслідки ракетного удару по мосту через лиман на Одещині: схема об'їзду. Фото: facebook.com/odessavtodor

Нагадаємо, що сьогодні о 6:45 відбувся повторний ракетний обстріл мосту через Дністровський лиман на Одещині. Постраждалих залізничників нема. За повідомленням спікера Одеської ОВ Сергія Братчука, міст зруйновано.

В ефірі телемарафону пояснив, чому для росіян дуже важливо було зруйнувати його.

Він зазначив, що міст справді має стратегічне значення для того, щоб не уривався логістичний зв'язок між південними районами Одеської області та основною частиною нашого регіону. Через нього перевозять гуманітарні вантажі, які надходять в Україну від країн-партнерів. Вони направлені насамперед для українців, які змушені були тікати зі Сходу, щоб урятуватися від війни. Йдеться про продукти, дитячий одяг.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах