Одесити сьогодні налякали кораблі на горизонті: що це було

Одесити сьогодні налякали кораблі на горизонті: що це було

Одесити сьогодні налякали кораблі на горизонті: що це було

Події
27 квiтня 2022 14:57

Сьогодні, 27 квітня, у місцевих телеграм-каналах стали з'являтися фото та відео кораблів, які місцеві жителі помітили на горизонті. Але підходу ворожих кораблів до узбережжя Одеси не було. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Так, за словами офіцера Владислава Назарова, ситуація в морі знаходиться під постійним контролем сил охорони та оборони. Цивільне судноплавство не здійснюється через закриття окупантами північно-західної частини Чорного моря під загрозою застосування зброї.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Судна, які іноді з'являються на горизонті – обстріляний росіянами на початку березня танкер "Міленіум Спіріт" (Молдова) без екіпажу, а також некеровані баржі, які забрало в море. Останні повернути немає можливості, бо судноплавство заблоковане.


Як ситуація в регіоні

Також у Оперативному командуванні розповіли, що протягом ночі ворог продовжував ведення бойових дій на зайнятих рубежах у Херсонській та Миколаївській областях. Їхньою основною тактикою залишається артилерійсько-мінометний обстріл як наших позицій, так і мирних жителів населених пунктів, з яких ворог відступив, але намагається тримати під видимістю контроль;

Завдяки ефективним діям наших підрозділів за позиціями ворога завдано 13 точних ударів;

У Чорноморській операційній зоні корабельне угруповання флоту окупантів із підводними човнами продовжує тримати напруженість із приводу ймовірності завдання по Україні ракетних ударів.

Також ворожі сили готують провокації з ракетними ударами Придністров'ям, щоб звинуватити Україну в нападі на невизнану республіку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах