Геннадій Труханов прокоментував ракетний удар по "зльотці" в Одесі

Геннадий Труханов прокомментировал ракетный удар по "взлетке" в Одессе.

Геннадий Труханов прокомментировал ракетный удар по "взлетке" в Одессе. Фото: facebook.com/gennadiytruhanov

Події
30 квiтня 2022 23:20

Мер Одеси Геннадій Труханов прокоментував сьогоднішній ракетний удар по злітно-посадковій смузі. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу міської ради.

На своїй сторінці у Facebook міський голова Одеси висловив жаль з приводу того, що нова злітно-посадкова смуга зруйнована і пообіцяв, що після перемоги її обов'язково відновлять.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Геннадій Труханов прокоментував сьогоднішній ракетний удар по злітно-посадковій смузі.Геннадій Труханов прокоментував сьогоднішній ракетний удар по злітно-посадковій смузі. Фото: скріншот facebook.com/gennadiytruhanov

"5 років. Стільки часу ми витратили на будівництво нової злітно-посадкової смуги. Робота над реалізацією проекту зайняла майже 10 років. Довгоочікуване відкриття минулого року стало подією навіть не національного, а світового масштабу. Одеса вийшла на новий рівень розвитку – як із точки зору інфраструктури, так і туризму. Завдяки новій смузі ми очікували колосальний приплив туристів з усього світу, а натомість отримали сьогодні ракетний удар", –  написав Труханов.

Водночас мер зазначив, що Одеса – це не те місто, яке здається перед труднощами.

"Ми обов'язково відновимо смугу після нашої перемоги, а до нас приїде ще більше туристів", – резюмував міський голова.

Нагадаємо, 30 квітня російські окупанти знову завдали ракетного удару по Одесі. Цього разу від ракетної атаки постраждала злітно-посадкова смуга аеропорту. Відомо, що удар наносився трьома ракетами "Онікс", які були запущені ракетним комплексом "Бастіон" з території окупованого Криму. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах