В Одесі помер заслужений лікар України та екс-глава Одеського пологового будинку №5

В Одесі помер заслужений лікар України та екс-глава Одеського пологового будинку №5.

В Одесі помер заслужений лікар України та екс-глава Одеського пологового будинку №5. Фото: facebook.com/Пологовий будинок-5

Події
01 травня 2022 16:39

На 79 році життя помер заслужений лікар України, лікар вищої категорії з акушерства та гінекології та голова Одеського пологового будинку №5 з 1988 до 2019 року Віталій Гордєєв. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу пологового будинку.

Віталій Сафронович Гордєєв народився 1 серпня 1943 року у селі Клинове Голованівського району Кіровоградської області. 1971 року закінчив Одеський медичний інститут імені Пирогова. За час роботи пройшов шлях від лікаря акушера – гінеколога Добровеличківської районної лікарні до головного лікаря Пологового будинку №5 міста Одеси, який очолював упродовж 31 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Віталій Гордєєв відомий фахівець із проблем акушерства та гінекології. Під його керівництвом пологовий будинок №5 став провідною установою міста та області з питань невиношування вагітності, ведення передчасних пологів, дитячої та підліткової гінекології та лікування безпліддя.

За час його роботи на посаді головного лікаря провели реконструкцію пологового будинку, створили сімейні блоки спільного перебування матері та дитини, створили перше в Україні відділення реанімації та інтенсивної терапії недоношених новонароджених та першу у Південному регіоні України міжрегіональну клінічну лабораторію з використанням радіоізотопних методів дослідження.

Прощання з Віталієм Гордєєвим відбудеться 4 травня об 11:00 на Другому цвинтарі біля церкви.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах